Název | Množství a jednotka |
---|---|
fazole sterilované | 400 gramů |
slanina (špek) | 50 gramů |
cibule | 1 kus |
česnek | 3 stroužky |
kabanos | 300 gramů |
sterilované lečo | 250 gramů |
mletá paprika | |
kečup | 3 lžíce |
čerstvě mletý pepř | |
sůl |
Postup: Kotlety (s kostí nebo bez, je to jedno) zlehka naklepeme, mírně osolíme,... zobrazit recept
Postup: Játra očistíme od blanek, omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Chobotničky rozmrazíme (předpokládám, že v našich podmínkách čerstvé moc... zobrazit recept
Postup: V hrnci osmažíme na lžíci sádla na kostičky nakrájenou anglickou slaninu.... zobrazit recept
Postup: Pět až šest plných hrstí okvětních lístků růží opláchneme studenou vodou v... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek